Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2297g2796kcal488.1g0g91.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g4494g1573kcal80.9g287.6g9g143.8g
Rypsiöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon150g181kcal5.1g40.3g0g0g
Soijakastike 360g217kcal18.6g34.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g12712kcal1185.4g724.2g562g287.6g
Valittu annoskoko7480g6356kcal592.7g362.1g281g143.8g
Annoskoko puolitettuna3740g3178kcal296.4g181.1g140.5g71.9g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359