Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2397g433kcal13.4g59.9g9.6g16.8g
Herkkusieni säilyke 799g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.160g559kcal21.3g108.7g3.8g6.1g
Vesi2397g0kcal0g0g0g0g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi80g264kcal3.6g12g22.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1199g3570kcal222.5g30g287.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g10935kcal568.6g471.4g735.8g109.6g
Valittu annoskoko7488g5468kcal284.3g235.7g367.9g54.8g
Annoskoko puolitettuna3744g2734kcal142.2g117.9g184g27.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038