Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1143g3921kcal116.4g799.9g13.7g40g
Margariini 60%, kultarypsi 902g4799kcal1.6g2.6g541.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 601g796kcal15.8g19.2g72.2g0g
Tonnikala öljyssä 842g1598kcal228.4g0g75.8g0g
Kananmuna kuoreton 992g1416kcal124g3g101.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1203g3609kcal276.7g0g276.7g0g
Kevytkerma1804g2165kcal57.7g81.2g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g36607kcal1641.2g1811.8g2523.6g80g
Valittu annoskoko7488g18303kcal820.6g905.9g1261.8g40g
Annoskoko puolitettuna3744g9152kcal410.3g453g630.9g20g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726