Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 393g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2944g992kcal20.3g161.9g2.9g41.2g
Mansikka 1649g767kcal8.2g138.5g3.3g31.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2503g9760kcal0g2452.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g23037kcal57g5505.8g12.4g145g
Valittu annoskoko7488g11519kcal28.5g2752.9g6.2g72.5g
Annoskoko puolitettuna3744g5759kcal14.3g1376.5g3.1g36.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463