Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g66g238kcal29.8g26.5g4g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1563g5363kcal159.3g1094.2g18.8g54.7g
Oliiviöljy 406g3589kcal0g0g405.8g0g
Hapankaali 2405g677kcal25.7g103.4g4.6g49.3g
Tomaattimurska Eldorado271g54kcal3.2g9.5g0.3g3.8g
Ketsuppi, Felix325g292kcal3.2g68.2g1.6g0g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g2g0.9g3.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1202g4329kcal348.7g20.4g336.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g29334kcal1141.8g2696.4g1545.4g223.4g
Valittu annoskoko7488g14667kcal570.9g1348.2g772.7g111.7g
Annoskoko puolitettuna3744g7333kcal285.5g674.1g386.4g55.9g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150