Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 643g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 884g2898kcal93.3g536.5g19.4g87.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g964g3374kcal57.8g732.7g16.4g19.3g
Vesi, vesijohtovesi 1607g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3214g1061kcal106.1g157.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)161g884kcal1.6g1.6g96.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g16434kcal517.6g2856.6g264.4g213.6g
Valittu annoskoko7488g8217kcal258.8g1428.3g132.2g106.8g
Annoskoko puolitettuna3744g4108kcal129.4g714.2g66.1g53.4g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336