Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 1584g5162kcal192.1g940.9g44.4g87.1g
Hiiva 216g161kcal28.3g2.4g0.9g14.9g
Vesi2880g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2808g8705kcal477.4g1516.3g81.4g365g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g28056kcal1395.6g4919.2g253.4g934g
Valittu annoskoko7488g14028kcal697.8g2459.6g126.7g467g
Annoskoko puolitettuna3744g7014kcal348.9g1229.8g63.4g233.5g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131