Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3800g13300kcal456g2622g72.2g190g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g600g1980kcal96g33g162g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 160g317kcal2.2g2.9g32g7g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)200g1440kcal0g0g160g0g
Auringonkukansiemen 200g1188kcal46g25.2g99g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g37128kcal1240.2g5490.4g1055.6g418g
Valittu annoskoko7488g18564kcal620.1g2745.2g527.8g209g
Annoskoko puolitettuna3744g9282kcal310.1g1372.6g263.9g104.5g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054