Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 2488g18046kcal29.6g10g2022.5g0g
Sokeri 1692g6866kcal0g1689.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2911g9987kcal296.6g2037.4g34.9g101.9g
Siirappi 398g1200kcal0.4g294.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g72199kcal653.2g8064.4g4114.8g203.8g
Valittu annoskoko7488g36099kcal326.6g4032.2g2057.4g101.9g
Annoskoko puolitettuna3744g18050kcal163.3g2016.1g1028.7g51g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579