Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 900g4904kcal8g4.5g548.8g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g41g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Raparperi pakastettu2100g651kcal14.7g115.5g2.1g29.4g
Fariinisokeri300g1218kcal0g299.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g34620kcal625.2g4667.2g1442.4g141g
Valittu annoskoko7488g17310kcal312.6g2333.6g721.2g70.5g
Annoskoko puolitettuna3744g8655kcal156.3g1166.8g360.6g35.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875