Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g4187g13398kcal418.7g2721.4g83.7g439.6g
Vesi3221g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g26796kcal837.4g5442.8g167.4g879.2g
Valittu annoskoko7488g13398kcal418.7g2721.4g83.7g439.6g
Annoskoko puolitettuna3744g6699kcal209.4g1360.7g41.9g219.8g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774