Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2785g3973kcal348.1g8.4g285.5g0g
Voi 1266g9183kcal15.1g5.1g1029.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 633g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g950g5811kcal200.3g65.5g529.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g317g32kcal4.7g0g1.9g269g
Leivinjauhe 95g167kcal4.9g35.9g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g63g253kcal0g62.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 152g562kcal28.1g16.7g33g46.2g
Vesi, vesijohtovesi 760g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Voi 85g615kcal1g0.3g69g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g63g387kcal13.4g4.4g35.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g22g2.2kcal0.3g0g0.1g18.3g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g38kcal1.9g1.1g2.2g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g42629kcal1282.8g413.8g4010.2g674.2g
Valittu annoskoko7488g21314kcal641.4g206.9g2005.1g337.1g
Annoskoko puolitettuna3744g10657kcal320.7g103.5g1002.6g168.6g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597