Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%4821g13980kcal1494.4g77.1g819.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2250g945kcal220.5g9g2.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g257g1543kcal54g17g138.8g0g
Leivinjauhe 161g282kcal8.4g60.7g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g33499kcal3554.6g327.6g1921g1.6g
Valittu annoskoko7488g16749kcal1777.3g163.8g960.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna3744g8375kcal888.7g81.9g480.3g0.4g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871