Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)718g904kcal78.9g2.2g64.6g0g
Sokeri 1220g4952kcal0g1218.9g0g0g
Rypsiöljy 861g7616kcal0g0g861.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1914g346kcal10.7g47.8g7.7g13.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1723g5910kcal175.5g1205.7g20.7g60.3g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g35kcal0.3g7.6g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.9g0g0g
Rusina 574g1679kcal16.1g345.1g2.9g55.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g383g2297kcal91.9g25.3g206.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g47952kcal751.8g5817.2g2328.2g259.2g
Valittu annoskoko7488g23976kcal375.9g2908.6g1164.1g129.6g
Annoskoko puolitettuna3744g11988kcal188g1454.3g582.1g64.8g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097