Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g4792g6709kcal718.8g143.8g436.1g4.8g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1498g2097kcal44.9g30g194.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1198g1917kcal35.9g47.9g179.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g21445kcal1599.2g443.4g1621g9.6g
Valittu annoskoko7488g10723kcal799.6g221.7g810.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna3744g5361kcal399.8g110.9g405.3g2.4g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070