JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4210g6989kcal799.9g0g421g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1203g1023kcal16.8g52.9g84.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras391g1044kcal33.2g200.2g3.9g52.4g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl698g914kcal90.7g3.5g60g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g20719kcal1920.2g627.2g1149.6g161g
Valittu annoskoko7488g10360kcal960.1g313.6g574.8g80.5g
Annoskoko puolitettuna3744g5180kcal480.1g156.8g287.4g40.3g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927