Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4810g6061kcal529.1g14.4g432.9g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g1122g3031kcal145.9g0g269.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1283g3207kcal243.7g0.4g282.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g160g1443kcal0g0g160.3g0g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g28646kcal1839.4g30.2g2420g0g
Valittu annoskoko7488g14323kcal919.7g15.1g1210g0g
Annoskoko puolitettuna3744g7162kcal459.9g7.6g605g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594