Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g40g39kcal2.4g6.8g0.2g0g
Hunaja 16g53kcal0.1g12.9g0g0g
Nautajauheliha 15%1600g3280kcal288g0g240g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 200g747kcal44.6g0g64g0g
Munakoiso 3000g671kcal15g93g6g75g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 200g396kcal2.8g3.6g40g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g12554kcal756.2g531g786g181.2g
Valittu annoskoko7488g6277kcal378.1g265.5g393g90.6g
Annoskoko puolitettuna3744g3139kcal189.1g132.8g196.5g45.3g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465