Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1997g676kcal61.1g97.9g2g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 340g1378kcal0g339.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.6g9g1g4.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3994g13705kcal407g2795.9g47.9g139.8g
Margariini 80 % laktoositon 699g4889kcal4.5g0g550.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g42331kcal1031.2g6486g1271g288g
Valittu annoskoko7488g21165kcal515.6g3243g635.5g144g
Annoskoko puolitettuna3744g10583kcal257.8g1621.5g317.8g72g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250