Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g29g94kcal14.6g8.7g0.1g1.6g
Tonnikala vedessä 87g91kcal19.6g0g1.3g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g105g367kcal14.2g68.8g3g6.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)18g47kcal5.2g0g3g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1671kcal135.6g175.4g45.6g16.8g
Valittu annoskoko749g836kcal67.8g87.7g22.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna375g418kcal33.9g43.9g11.4g4.2g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870