Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2000g677kcal61.2g98g2g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.7g9g1.1g4.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4000g13725kcal407.6g2800g48g140g
Margariini 80 % laktoositon 700g4896kcal4.6g0g551.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14998g42393kcal1033.2g6495.4g1273g288.4g
Valittu annoskoko7499g21196kcal516.6g3247.7g636.5g144.2g
Annoskoko puolitettuna3750g10598kcal258.3g1623.9g318.3g72.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250