Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5g29kcal1.1g1g2.5g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g9g27kcal2.8g0.3g1.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g16g43kcal3.1g0.2g3.4g0g
Pakastepinaatti rainbow19g3.7kcal0.6g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g3.1g8.4kcal0.9g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g301kcal19.6g4.2g23.6g0.4g
Valittu annoskoko75g151kcal9.8g2.1g11.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g75kcal4.9g1.1g5.9g0.1g
Arvot/100g100g201kcal13.1g2.8g15.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697