Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Pellavansiemenöljy18g160kcal0g0g17.8g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g8.9g7.1kcal0g0g0.8g0g
Viinietikka 40g8.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g507kcal0g0.4g55g0g
Valittu annoskoko75g254kcal0g0.2g27.5g0g
Annoskoko puolitettuna38g127kcal0g0.1g13.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233