Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 17g4.6kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g19g75kcal4.1g0g6.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots16g96kcal4.5g2g8.5g0.6g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g21g190kcal0g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g736kcal18.6g5.2g71.8g2g
Valittu annoskoko75g368kcal9.3g2.6g35.9g1g
Annoskoko puolitettuna38g184kcal4.7g1.3g18g0.5g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.5g47.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640