Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)9g21kcal1g0g1.8g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 11g18kcal3.2g0g0.6g0g
Lihapullat saarioinen3.8g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Hapankaali 19g5.3kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.8g19kcal0.6g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g159kcal11.6g4.8g9.8g2.2g
Valittu annoskoko75g80kcal5.8g2.4g4.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g40kcal2.9g1.2g2.5g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.7g3.2g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351