Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Voi 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 13g45kcal0.2g0.3g4.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 16g5.7kcal0.8g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 23g5.5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g161kcal6.2g2.2g13.8g1.8g
Valittu annoskoko75g81kcal3.1g1.1g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g40kcal1.6g0.6g3.5g0.5g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.5g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149