Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Riisi tumma 13g46kcal0.9g9.6g0.3g0.5g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g245kcal15g23g9.4g2.4g
Valittu annoskoko75g122kcal7.5g11.5g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g61kcal3.8g5.8g2.4g0.6g
Arvot/100g100g163kcal10g15.3g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327