Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President16g40kcal3g0.1g3.1g0g
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 3.9g8.4kcal1.2g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g131kcal8.8g3.6g9.2g1g
Valittu annoskoko75g66kcal4.4g1.8g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g33kcal2.2g0.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663