Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g113kcal8.6g3.4g7.4g2g
Valittu annoskoko75g57kcal4.3g1.7g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna38g28kcal2.2g0.9g1.9g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.7g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858