Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g25g16kcal3g1.1g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 4.4g21kcal1.5g1g1g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.5g8.1kcal0.7g0.2g0.5g0.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.5g6.4kcal0.4g0.9g0.2g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.5g17kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.2g23kcal0g0g2.5g0g
Oltermanni, perinteinen13g45kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g337kcal24.4g8g23.2g4.8g
Valittu annoskoko75g169kcal12.2g4g11.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna38g84kcal6.1g2g5.8g1.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.3g15.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603