Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g31g116kcal1.4g9.7g7.8g1.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g16g22kcal1.2g1.9g1.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g309kcal11.4g24.4g18.4g2.6g
Valittu annoskoko75g155kcal5.7g12.2g9.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g77kcal2.9g6.1g4.6g0.7g
Arvot/100g100g206kcal7.6g16.3g12.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822