Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 12g71kcal2.8g0.8g6.2g0.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.6g22kcal0.9g3.7g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnälese 1.6g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 17g7.4kcal0g1.6g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g6.6g24kcal0g5.9g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.5g0.8g
Hunaja 4.9g16kcal0g4g0g0g
Siirappi, tumma6.6g21kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g527kcal11.4g61.4g24.8g7.4g
Valittu annoskoko75g264kcal5.7g30.7g12.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna38g132kcal2.9g15.4g6.2g1.9g
Arvot/100g100g352kcal7.6g41g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500