Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.8g7.9kcal0.4g0.7g0.1g1.1g
Vehnälese 2.3g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen2.8g8kcal0.8g0.1g0.5g0.9g
Puolukkasurvos sokeroimaton 28g11kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g64kcal3.2g6g1.6g7g
Valittu annoskoko75g32kcal1.6g3g0.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna38g16kcal0.8g1.5g0.4g1.8g
Arvot/100g100g43kcal2.1g4g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621