Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g13g56kcal1g8.5g2g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)6.2g39kcal0g0g4.4g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g25g58kcal0.1g3g5g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g13g14kcal0.1g1.9g0.6g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)19g96kcal0.8g10.7g6.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g526kcal4g48.2g36.8g3.8g
Valittu annoskoko75g263kcal2g24.1g18.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna38g131kcal1g12.1g9.2g1g
Arvot/100g100g350kcal2.7g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496