Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g16g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka0.9g2.4kcal0g0.6g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g8.4g6.4kcal0.2g1.1g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g13g22kcal0.2g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g119kcal11g5.8g5.8g1.2g
Valittu annoskoko75g60kcal5.5g2.9g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal2.8g1.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g80kcal7.4g3.9g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867