Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Taloussuklaa, Fazer16g81kcal0.6g8.7g4.7g0.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g6.2g35kcal0.5g3.4g2.1g0g
Vispikerma Flora 20%27g60kcal0.8g1.4g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g425kcal10.2g27.2g29.8g1.6g
Valittu annoskoko75g212kcal5.1g13.6g14.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g106kcal2.6g6.8g7.5g0.4g
Arvot/100g100g284kcal6.8g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452