Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl41g140kcal5.8g26.3g1.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g309kcal12g52.6g5.6g4.8g
Valittu annoskoko75g155kcal6g26.3g2.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna38g77kcal3g13.2g1.4g1.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108