Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 20g32kcal3.3g0g2.1g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g17g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana, raaka, annos 100g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.6g2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%6.4g7.1kcal0.2g0.2g0.6g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g122kcal8g7.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko75g61kcal4g3.6g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g31kcal2g1.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g4.8g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264