Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.4g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g60kcal3.2g2g4g1.6g
Valittu annoskoko75g30kcal1.6g1g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g15kcal0.8g0.5g1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532