Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Hiiva 1.7g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g436kcal10.4g65.4g13.8g3.2g
Valittu annoskoko75g218kcal5.2g32.7g6.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna38g109kcal2.6g16.4g3.5g0.8g
Arvot/100g100g290kcal6.9g43.5g9.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403