Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%13g37kcal4.1g0g2.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese21g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g4.2g14kcal0.5g2.8g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g196kcal16.4g12.2g8.4g1g
Valittu annoskoko75g98kcal8.2g6.1g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g49kcal4.1g3.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659