Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Hirvikäristys16g23kcal3.1g0g0.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6.2g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g82kcal7g7g2g0.8g
Valittu annoskoko75g41kcal3.5g3.5g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal1.8g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.7g4.7g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799