Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 27g30kcal5.9g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 9g6.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sieni tatti, hapero 3.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g4.8g6.6kcal1.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g117kcal15.6g4.4g2.2g1g
Valittu annoskoko75g58kcal7.8g2.2g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal3.9g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g77kcal10.3g2.9g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263