Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 44g63kcal7g0g3.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g22g26kcal0.7g0.8g2.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g191kcal16g1.8g13.2g0.4g
Valittu annoskoko75g96kcal8g0.9g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g48kcal4g0.5g3.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.6g1.2g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203