Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g105kcal0.1g0.1g11.7g0g
Sokeri 21g83kcal0g20.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g582kcal8.6g74.4g27g2g
Valittu annoskoko75g291kcal4.3g37.2g13.5g1g
Annoskoko puolitettuna38g146kcal2.2g18.6g6.8g0.5g
Arvot/100g100g387kcal5.7g49.4g17.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925