Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas6.2g16kcal1g2.1g0.4g1.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl13g44kcal1.7g8g0.4g0.7g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese16g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)13g36kcal3.9g0g2.1g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).9g10kcal2.3g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g1.6g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Hillosipulisäilyke 2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g283kcal18.8g23g12.2g5.4g
Valittu annoskoko75g141kcal9.4g11.5g6.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna38g71kcal4.7g5.8g3.1g1.4g
Arvot/100g100g188kcal12.5g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610