Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g25g63kcal0g15.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g373kcal9.2g69.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko75g187kcal4.6g34.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g93kcal2.3g17.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.1g46.1g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513