Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g15g14kcal3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g6.2g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.9g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g31g7.8kcal0.3g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g105kcal7.4g8g4.8g1g
Valittu annoskoko75g52kcal3.7g4g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal1.9g2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543