Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana keitetty3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g68kcal5.8g6.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko75g34kcal2.9g3.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g17kcal1.5g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g45kcal3.9g4.2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422