Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g33kcal4.4g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g109kcal10g6.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko75g54kcal5g3.2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g27kcal2.5g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.2g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413